SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Jönköpings Simsällskap
SVERIGES BÄSTA SIMIDROTTSKLUBB 2017

JSM/SM i simning
2022-07-03 19:41

JSM/SM-tävlingarna i Linköping är nu avslutade och när sista genen var avklarad stod det klart att Jönköpings Simsällskap blev både bästa junior- och seniorklubb.

 

Det är en otroligt stark insats av alla våra simmare, tränare och övriga ledare att i år bli både bästa junior- och seniorklubb. En sådan bedrift bygger givetvis på individuella insatser men även starka laginsatser eftersom lagkapperna ger dubbla poäng. Ett stort Grattis till alla inblandade och nu väntar för de flesta, kanske inte för de som inte simmar SUMSIM eller EM, en välförtjänt semester!!

 

Dag 5

200 fr damer

Det skulle bli ytterligare en JSM-medalj för Mos Holmquist. Med 2.06.19 gick hon i mål som bronsmedaljör 1,38 efter segrande Sofia Åstedt från Elfsborg. Det har varit ett bra mästerskap för Moa som har 2 år kvar på JSM. Så räkna med flera medaljer i framtiden för denna tjej.

I A-finalen var ordningen nu återställd i och med att Hanna Eriksson åter simmade in som Svensk Mästare på tiden 2.02.53. Snyggt!!! I samma heat simmade även Annie Hegmegi och Moa Holmquist där Annie var snabbast med 2.05.65 och en 5:e plats följt av Moa med 2.06.08 på en 7:e plats. Kul med tre JSS-tjejer i samma A-final, bra jobbat!!!

 

100 fj herrar

Åt Oskar Hoff var inte mycket att göra åt när han överlägset segrade med 53.24 men Albin Lövgren var med i täten och slutade på en 4:e plats med tiden 54.76. Tiden är ungefär en halvsekund från hans pers.

 

100,fj damer

Wilma. Johansson tog sig till final med den 7:e bästa tiden. Väl i finalen simmade hon upp sig rejält och gick in som 4:a med tiden 1.02.98 endast 8/10 från sitt pers. Snyggt!!

 

200 frisim herrar

Victor Johansson hade bästa tid till finalen och ställdes där mot svenska rekordinnehavaren Robin Hansson. Även om Viktor kom starkt de sista 25 metrarna var det egentligen ingen diskussion om Robin skulle vinna eller ej.

Robin gick i mål med tiden 1.48.07 följt av Victor med det nya personliga rekordet 1.48.74

En bra individuell avslutning på ett fantastiskt mästerskap för Victor Johansson.

 

4x100 me damer

JSM-tjejerna avslutade den sista lagkappen på bästa tänkbara sätt. Genom att segra med en marginal på 5 sekunder ner till tvåan Helsingborg tog de ytterligare ett lagkappsguld. Trine Forss (1.04.90) lade grunden till en 2 sekunders ledning som sedan Saga Boråker (1.10.18) ökade med ytterligare en sekund. Annie Hegmegi (1.03.50) ökade ytterligare på ledningen och slutligen Moa Holmquist (59,23) hade bara till att förvalta och säkra segern. Grymt!!!

 

I kvällens SM-final var det tuffa bud mellan JSS, Helsingborg och Västerås. Helsingborg tog ledningen med 4 sekunder, ngt som Klara Thormalm på andra sträckan nästan tog in redan efter 50 meter!! Respekt. Wilma Johansson tappade en del på 3:e sträckan men Hanna Eriksson gjorde en stark avslutning den sista längden och tog JSS till ett SM-silver. I laget simmade alltså Alma Thormalm, Klara Thormalm, Wilma Johansson och Hanna Eriksson. Segrade gjorde Västerås och Helsingborg blev bronsmedaljörer.

 

4x100 me herrar

JSS var aldrig med i den absoluta toppstriden i denna lagkapp men väl bra simningar från våra simmare. Laget slutade på en 10:e plats.Dag 4

Innan vi börjar rapportera om dag 4 kommer här en liten prolog; Man brukar ju säga ”att bakom varje man finns en kvinna ” vilket man i vårt fall lätt skulle  kunna transformera om till ”att bakom varje mästerskapssimmare finns en matlagare.och reseledare”. Att simmarna får en förstklassig markservice med bra frukost, lunch, middag och mellanmål är definitivt en av av många framgångsfaktorer för ett lyckat mästerskap. En person som alltid ser till att det är så är JSS meste och bäste matlagare nämligen Birgitta Thormalm. Många är de simmare som har Birgitta att tacka för den bästa servicen man kan få under ett mästerskap/tävling. Tack Birgitta för dina ideella insatser för JSS, men framför allt för alla mästerskapssimmare. Du är på prispallen varje dag och är guld värd !

 

50 fr damer

Alma Thormalm tog sig till final som 8:e och sista simmare med tiden 26.94. I finalen sänkte hon sig ngt till 26.52 men behöll 8:e platsen.

 

100 frisim

Marcus Holmquist simmade sig till final med 3:e snabbaste tiden 51.17. Väl i finalen sänkte han sig ngt till 51.07 vilket räckte till en 4:e plats. Svensk mästare blev Björn Seeliger med tiden 48.84.

 

800 fr damer

Moa Holmquist går från klarhet till klarhet. Nu blev hon bronsmedaljör på SM och silvermedaljör på JSM och detta med tiden 9.10.19, en sänkning av hennes pers med nästan 9 sekunder. Wow!

 

1500 fr herrar

Wow wow wow!!!!! Vilken uppvisning vi fick se och vilket liv det var på läktarna med stående ovationer där applåderna aldrig ville tystna. På en simtävling, så häftigt!! Ett RIKTIGT monsterlopp var det i alla fall där han (ja ni vet vem) krossade sitt egna svenska rekord och klockades för 14.58.59. Ett megastort GRATTIS Victor Johansson!

 

50 br damer

Knappt hade man återfått andan och fått ner pulsen från 1500 loppet förrän det var dags igen. Nu var det Klara Thormalm som stod för spänningen när hon segrade med tiden 31.61 cirka 2/10 före Julia Månsson. Riktigt riktigt bra!!!!! Det går bra nu!!

I B-finalen simmade Saga Boråker på en tid av 32.97 och slutade totalt på en tiondeplats.

 

50 fj herrar

Hjärtat får arbeta denna kväll när det bjuds på så spännande simningar!! Albin Lövgren var nästa JSS-simmare att bjuda på ett rafflande lopp då han blev bronsmedalj med tiden 24.36,  bara 2/10,över sitt pers. Grattis!!!!

 

200 ryggsim damer

Så äntligen kom det efterlängtade JSM guldet för Annie Hegmegi!!! En bra försökssimning på 2.21.29 gav henne inte bara guldet utan även näst bästa tid till final. Snyggt!!!

Väl i kvällens final såg det länge ut som om Annie skulle knipa bronset men Magdalena Hagsten Skarsa var starkare de sista metrarna . Annie blev 4:a med 2.21.40.

 

4x100 me mix

4.09.46 blev bronstiden för JSM-laget denna lördags den 2 juli nådens år 2022.  Syskonen Anton Hegmegi (1.06.49) och Annie Hegmegi (1.05.09) lade en fin grund på de första två sträckorna som sedan Gabriel Eriksson (58.49) samt Moa Holmquist (58.89) förvaltade väl. Grattis till bronslaget!

 

Även kvällens A-final blev onödigt spännande. Det är alltid svårt i en mixlagkapp att tippa vem som kommer vinna och det ska erkännas att undertecknad tvivlade en stund på om det skulle bli medalj i denna gren. Men på sista sträckan kom Marcus Holmquist som skjuten ur en kanon och jagade ledande Helsingborg. Han gjorde ett ruskigt bra lopp där klockan till slut stannade på 50.09 vilket gav JSS ytterligare ett lagkappssilver. Wow!!

I silverlaget simmade Alma Thormalm (1.04.45), Klara Thormalm (1.09.72), Albin Lövgren (54.22) och slutligen Marcus Holmquist (50.09)

JSS hade även ett lag på 10 plats och ett lag på 20 plats.

 


Dag 3

400 fr damer

Efter en bra morgonsimning på 4.28.03 blev Moa Holmquist JSM-silvermedaljör efter snabba Lucie Hanquet från Göteborg. Grattis Moa!

I kvällen SM-final var både Moa och Hanna i vattnet och den här gången var det Hanna som drog det längsta strået genom att bli bronsmedaljör med tiden 4.23.96, detta efter en tät fight med systrarna Hanquet från Göteborg.  Grattis Hanna. Moa Holmquist lyckades tyvärr inte nå prispallen, men fick till en riktigt bra tid med 4.26.44 vilket bara är knappa halvsekunden från hennes pers. Moa slutade på en fjärdeplats. Bra där!

 

200 br damer

Saga Boråker krossade allt motstånd i JSM-finalen och segrade med fina 2.35.11, hela 6 sekunder före tvåan i loppet. Så kul och ett stort GRATTIS!!!

Till kvällens final hade vi både Klara och Saga i  startfältet med bästa respektive tredje bästa tid. Det blev en uppgörelse mellan Julia Månsson och Klara Thormalm där Julia var snabbast och Klara blev silvermedaljör med tiden 2.30.87. Men den stora överraskningen var att Saga Boråker sänkte sig ytterligare från försöken och till 2.34.01 och knep därmed bronset. Utan att helt ha koll på statistiken skulle jag vilja påstå att det är historiskt att JSS har två simmare på prispallen på 200 bröstsim. Grymt jobbat tjejer!!!

 

200 me herrar

Yes he’s back Hegmegi junior!! Efter en lysande försökssimning på 2.10.13 stod det klart att han är svenska juniormästare på distansen och dessutom med ett nytt pers.

Snyggt!!!  Denna prestation tog honom till kvällens A-final där han blev 8:a med en tid av 2.11.05.

 

100 ry damer

JSM finalen blev en bra final utifrån ett. JSS-perspektiv. Segrade gjorde Trine Forss med den utmärkta tiden 1.04.33 och på en tredjeplats hittar vi Annie Hegmegi med sina 1.06.18. Bra där tjejer!

Till kvällens A-final fick Annie och Trine sällskap av Alma Thormalm, alltså tre JSS-tjejer i samma final. Å vilken fajt de blev!! Fram till de sista 10 metrarna såg det ut att bli En dubbelseger men Elise Öberg från Njurunda gjorde en fantastisk avslutning och tog guldet.

MEN tre JSS-simmare bland de 6 bästa är inte kattskit. Trine knep silvret med tiden 1.04.37 tätt följd av bronsmedaljören Alma med 1.04.48 samt Annie på en 6:e plats med 1.05.78. KANON helt enkelt!!!!!

 

200 fj damer

Annie Hegmegi äntrade bassängen denna fredags förmiddag och fick till ett bra lopp med tiden 2.21.21 och blev därmed JSM silvermedaljör. Gött mos!

I kvällens final hittar vi återigen tre JSS-tjejer i samma A-final, dessa är Hanna Eriksson, Wilma Johansson och Ida Rudelius. Bäst fick det för Wilma som blev 4:a (2.20.95) följt av Ida Rudelius 5:a (2.22.08) och Hanna Eriksson 8:a (2.27.34). Riktigt bra simmat av Ida som tagit stora kliv framåt på distansen.

Vi hade ytterligare en finalsimmare nämligen Cornelia Johansson som simmade B-final. Cornelia slutade på en andra plats med tiden 2.26.86. Så rent statistiskt hade JSS 40% av de 10 främsta simmarna i denna gren. Yeah!

 

4x200 fr herrar

Våra herrar fortsätter att leverera i lagkapperna. Nu blev det ett silver efter en simning på 7.37.92. Segrade gjorde Spårvägen och trea blev Helsingborg. I detta silverlag simmade Victor Johansson (1.48.99), Marcus Holmquist (1.53.68), Albin Lövgren (1.55.12) samt Dennis Partanen (2.00.13). Noterbart är att Victors tid Var den näst snabbaste. Grattis killar!!

 

4x100 de damer

Den här distansen blev så nära jackpot man kan komma.  Det började med att JSM-laget med Moa Holmquist (59.43), Trine Forss (59.15), Ida Rudelius (1.00.69) samt Annie Hegmegi (58.48) simmade in på en silverplats efter segrande Malmö. Segermarginalen var endast 1/10!!!!

Detta följde man upp i kvällens final då  Alma Thormalm (57.79), Klara Thormalm (56.26), Annie Hegmegi (58.06) samt Hanna Eriksson (56.99) slog huvudet på spiken och tog hem Mästerskapstiteln till Jönköping och JSS.

Häftigt att tjejerna distanserade storklubbar som Helsingborg och Neptun!

Grymt jobbat tjejer!!!!

 

DAG 2

50 fr herrar

Den nu mer ”Harvard baserade” Marcus Holmquist simmade A-final och blev där 6:a med tiden 23.49, endast 20/100 från en pallplats. Tiden var dessutom bara 4/10 över hans pers från maj månad i år. Snyggt!!

 

100 fr damer

I denna final hade vi både Hanna Eriksson och Klara Thormalm i vattnet, simmandes på banorna bredvid varandra. Bäst gick det för Hanna som efter en lysande spurt blev 4:a med ynka 1/100 från bronset!!! Klara, som just nu levererar i varje gren hon startar i, gick in som 6:a efter en målgång på 56.98. Noteras bör även. att Klara persade under försöken med tiden 56.85. Kanon!!!

 

800 frisim herrar

Storfavoriten Victor Johansson kopplade direkt på autopiloten och satte hastigheten på under 30 sekunder per femtia och helt planenligt gick han både på knock, chock och kross!!! Segertiden  skrivs till 7.51.57 vilket är ett nytt mästerskapsrekord och en segermarginal på 36 sekunder. 36 sekunder mina damer och herrar är mer än en bassänglängd!!!! Grym simning!!!

 

50 fj damer

Båda systrarna Thormalm tog sig till A-final efter morgonens försökssimning. Klara är vi ju vana vid att se som en bröstsimmare men hon verkar vara  inne i ett riktigt flow och simmar under detta mästerskap supersnabbt på alla simsätt. Därför är det inte förvånande att det är just Klara som tar bronsmedaljen med det nya perset 27.24. Onödigt bra!!!!! Storasyster Alma blev 7:a i detta finalheat efter en simning på 27.98.

 

200 ry herrar

Anton Hegmegi har haft det lite trixigt med ryggsimmet pga den handledsskada han ådrog sig i vintras. Nu simmade han dock en riktigt  bra B-final och gick i mål på tiden 2.12.93, inte lång ifrån hans pers 2.12.60 som han slog i april 2021. Kul!!

 

4x100 fr mix

Svenska mästare och ett nytt Svenskt rekord, jag så blev facit för guldlaget Marcus Holmquist (50:73), Albin Lövgren (51:00), Klara  Thormalm (56:03) och Hanna Eriksson (56.26)

Notera Klaras monstertid på 56.03, även detta var onödigt bra!!!!!! Hatten av för detta guldlag och ett stort GRATTIS!

 

JSS hade ytterligare två lag i vattnet.

Lag 2 knep 6:e platsen genom Victor Johansson (51.16), Job Sanders (53.98), Alma Thormalm ( 57.71) samt Annie Hegmegi (58.65)

 

Slutligen noterat vi att lag 3 slutade på en 18 plats och i detta lag simmade Peter Jivanov (53.64), Wilma Johansson (59.49), Victor Henrysson ( 56.74) och Ida Rudelius (59.81)

 

 

Dag 1

Vi kan Inledningsvis säga att  dagens prestation  på herr respektive damsidan gick till Victor Johansson och Klara Thormalm. En riktig smakstart på SM!

 

400 fr herrar

Vilken comeback han gör Victor Johansson!!  Såg superstark ut när han krossade allt motstånd i bassängen och slog även Anders Holmertz mästerskapsrekord från 1988. Victor klockades för 3.47.90 och är således Svensk mästare på distansen 2022. Respekt !!!

 

100 br damer

Med en övertygande simning, ett nytt pers och med knappa 3/10 tillgodo segrade Klara Thormalm med fina 1.08.34. Riktigt bra gjort och ett stort Grattis!! Saga Boråker gjorde en kanoninsats när hon vann B-finalen och slutade totalt 6:a med 1.11.69.

 

200 br herrar

I den här grenen hade vi Anton Hegmegi som simmade in som 5:e bästa simmare i B-finalen med det nya perset 2.25.08. Anton blev således totalt 13:e bästa simmare. Bra där!

 

200 me damer

Annie Hegmegi kom idag inte riktigt ner på sina bästa tider. På JSM knep hon dock bronset med tiden 2.21.40 och i kvällens SM-final slutade hon på en totalt 5:e plats med tiden 2.21.76. Även Vilma Johansson var i vattnet och simmade B-final där hon placerade sig som 3:e snabbaste tjej med tiden 2.24.14. Svensk mästarinna 2022 blev Lisa Nystrand från Neptun med snabba  2.16.35.

 

50 rygg damer

Trine Forss blev efter en snabb morgonsimning på 30.09 JSM-bronsmedaljör. Grattis Trine!!

Både Alma Thormalm och Trine Forss simmade sedan i kvällens SM-final. Bäst gick det för Alma som blev 4:a med 29,96 och precis bakom Alma på en 5:e plats hittar vi Trine med sina 30.02. Snyggt!!!!!

 

200 fj herrar

I denna gren hade vi tre SM-finalsimmare men först ska vi tala om att Dennis Partanen under förmiddagen blev JSM-silvermedaljör när han gick i mål på tiden 2.09.96. Grattis Dennis!!!

Under kvällens SM final fick vi bevittna ett mäktigt lopp signerat Victor Johansson. Efter att ha legat 2:a under hela loppet borrade Victor ner huvudet de sista 25 metrarna och fullständigt malde ner Victor Klingeryd Jalamo från Helsingborg med kraftiga kickar och långa armtag. Victors segertid noterades till det nya perset 2.00.79. GRYMT!!

Dennis Partanen slutade som 8:a med 2.12.71 och Gabriel Eriksson blev 4:e bästa simmare i B-finalen när han gick i mål på tiden 2.12.45.

 

4x200 fr damer

En riktig bra laginsats gjorde våra damer när de blev svenska mästare på distansen. Det var en tuff fight genom hela loppet med laget från Göteborg. Hanna Eriksson lade grunden genom att tämligen överlägset växla först men det var Annie Hegmegi på sista sträckan som skulle avgöra finalen med bland annat riktigt bra undervattensarbete vid varje vändning.

I detta guldlag hittar vi Hanna Eriksson (59,50), Moa Holmquist (2.06.50), Wilma Johansson (2.08.07) samt Annie Hegmegi (1.02.02) Snyggt tjejer!!!!!!!

 

Men det blev även ett JSM-silver på denna distans när tjejerna Moa Holmquist (2.07.29), Annie Hegmegi (2.09.06), Ida Rudelius (2.13.02) samt Saga Boråker (2.11.23). Gött mos! 

 

4x100 fr herrar

Tyvärr nådde laget inte ända fram till prispallen och slutade på den tråkiga 4:e platsen. I laget simmade Marcus Holmquist (51.32), Albin Lövgren (51.38), Victor Johansson (51.19) samt Job Sanders (53.55)


Nyhetsarkiv
JSS årsmöte2023-03-29 11:04
Påsklov vecka 142023-03-28 16:30
Triangeltävling 18/32023-03-20 09:34
Junior SM i simhoppp2023-03-17 10:12
Dagens Ros 2023-03-13 10:47
Klädsim vecka 2023-03-13 09:57
Simhopp 2023-02-27 22:01
Simskola våren 20232023-02-22 13:15
Ingen simskola vecka 72023-02-08 10:18
SM i simhopp 20-22/1 2023-01-18 19:47
Nyhetsbrev December 20222022-12-23 09:33
Simhopp2022-12-21 22:27
Fira Klara Thormalm!2022-12-20 18:33
Julklappshoppet 20222022-12-11 16:45
Miniläger 3-4/122022-12-04 19:13
Europa rekord2022-11-30 21:43
JSM/SM i simning 2022-11-23 22:34
Juldoppet 5/12 kl. 18.002022-11-15 09:40
Annie Hegmegi i Aqua2022-11-07 09:44
INGEN SIMSKOLA v 442022-10-31 10:13
Triangeltävling 15/102022-10-15 13:49
Tjejkväll 24/102022-09-30 16:18
VM silver i livräddning2022-09-27 18:44
Tider från JSS Swim!2022-09-22 13:32
Speedo Yards 20222022-09-13 13:25
Simskola hösten 20222022-08-29 09:00
EM i Rom2022-08-11 11:15
Junior EM i simhopp2022-07-18 15:23
JSM/SM i simning 2022-07-03 19:41
Speedo Dive 1-3/7 2022-07-02 18:10
Simskola sommaren 20222022-06-16 09:42
Ungdoms - SM i simhopp2022-05-28 13:54
Swim Open 20222022-04-10 08:12
Välbesökt årsmöte.2022-04-08 09:30
Försäljning GUTZ2022-04-07 18:31
Simhopp .....2022-01-15 14:16
Vattengympa våren 20222022-01-04 16:37
KM i simhopp2021-12-22 22:46
VM i Abu Dhabi 2021-12-21 18:52
JSS juldopp 20212021-12-15 10:55
SUMSIM-riks 2021-12-12 21:07
Julklappshoppet 20212021-12-12 17:39
Masters-SM på hemmaplan2021-12-07 07:58
JSM/SM i simning 2021-11-29 04:59
Juldoppet2021-11-23 11:15
JSS i media 2021-11-13 09:05
Diving Lund 5-7/112021-11-07 19:56
EM i Kazan2021-11-06 09:22
Ystads GP2021-11-01 07:28
Anmälan till NIU 20222021-10-07 12:00
EM i livräddning2021-09-27 18:10
EM kval i Väsby 2021-09-27 15:01
Nyhetsbrev Juni 20212021-07-06 16:32
Simskola sommaren 20212021-05-25 10:00
Stockholm Swim Open2021-04-08 20:30
Veckans vara!2020-11-13 11:26
Resultat JSS Open 7 20202020-11-09 14:08
2020-10-20 10:52
2020-10-08 12:35
Ny tränare till NIU2020-10-05 22:05
Veckan vara v. 40 & 41 2020-09-28 16:01
Swedish Swim Games 2020-09-26 17:59
Speedo Swim 20202020-09-20 06:41
VATTENGYMNASTIK2020-08-12 08:58
Nyhetsbrev Juni 20202020-06-15 16:05
JSS Open 42020-05-02 07:28
Beställ JSS kläder!2020-03-28 08:00
Viktig vattengympainfo2020-03-26 15:09
Corona 2020-03-23 11:00
Uppdaterad Trafikpolicy2020-03-20 13:14
UGP på Rosenlundsbadet2020-03-09 18:19
Favorit i repris 2020-03-03 19:06
Gamma Cup i simhopp2020-02-29 18:05
ÖPPET HUS I NORRAHAMMAR2020-02-25 09:56
Borås speedo meet2020-02-22 12:48
Hälsningar från USA 2020-02-14 15:38
NUSS äldre 2020-02-02 21:06
NUSS yngre 2020-02-02 20:36
Vidösternsimmet Sprint 2020-02-02 20:26
UGP i Motala 2020-01-26 21:40
JSS 190 år2020-01-22 10:24
Nyhetsbrev December 20192019-12-20 10:10
KM i simhopp 18/122019-12-19 08:54
Annie i tidningen Aqua2019-12-16 21:39
Inbjudan Juldoppet!2019-12-13 10:04
Julklappshoppet 20192019-12-10 09:58
SUMSIM i UMEÅ 2019-12-06 20:39
EM i simning 2019-12-04 11:47
Höstsimiaden i Eksjö2019-12-01 10:10
NM på Färöarna 2019-11-29 21:17
Wilma och Annie till NM2019-11-19 06:31
SM/JSM i Eskilstuna2019-11-13 21:23
Hälsning från Hawaii2019-11-09 14:03
INGEN SIMSKOLA V. 44!2019-10-25 09:38
Ystad GP2019-10-20 21:01
UGP i Linköping 2019-10-13 20:22
2019-09-26 17:05
NIU ansökan2019-08-28 12:37
NUM2019-07-13 09:48
SumSim i Norrköping 2019-07-11 17:15
VM 20192019-07-09 15:17
EJM i simning, Kazan2019-07-03 17:13
Sommarlov.........2019-07-02 07:40
NUSS i Jönköping 2019-06-30 14:39
JSM/SM i Malmö2019-06-28 20:15
Funktionärslista NUSS2019-06-24 14:58
Speedo Dive i simhopp2019-06-16 19:46
Simskolor under v.242019-06-10 13:42
Speedo Open2019-06-04 19:29
Ny simmare till JSS2019-05-12 07:14
Neptuniaden i simhopp2019-05-11 14:24
Brita Memorial 20192019-05-06 13:05
Vårsimiaden i Nässjö 2019-05-05 20:56
Inställd vattengympa2019-05-03 06:06
Rosenlundsbadet Sprint2019-04-29 05:10
Inställd vattengympa2019-04-17 14:25
PÅSKLOV2019-04-14 16:20
Stockholm Swim Open2019-04-13 08:26
Inställd vattengympa !2019-04-09 14:42
Helsinki swim meet 2019-04-02 21:51
JSS årsmöte 2019-03-27 06:49
Masters SM 2019-03-24 21:20
TJEJKVÄLL 28 MARS2019-03-18 19:30
Årsmöte 26/32019-03-15 20:52
JOW 20192019-03-12 20:15
UGP 32019-03-10 18:45
Mitt i prick2019-02-25 17:19
NUSS äldre och yngre 2019-02-03 22:21
UGP i Motala 2019-01-27 22:37
GP i Malmö 2019-01-27 21:36
2018-12-23 14:26
Nyhetsbrev December 20182018-12-21 22:04
SUMSIM-riks2018-12-14 12:48
VM i simning 2018-12-12 17:38
Simiaden i Nässjö2018-12-02 16:55
Crawlkurser för vuxna2018-11-30 13:41
Barracuda Race2018-11-26 15:54
UTBILDNINGSTILLFÄLLE2018-11-22 13:55
I kölvattnet efter SM2018-11-21 18:53
SM i simning 2018-11-13 21:13
Höstmöte 29 november2018-11-07 14:41
Juldoppet 20/122018-11-06 10:38
Diving Lund 1-4/112018-11-06 10:12
UGP 1 i Västervik2018-10-16 19:44
HÖSTLOVSKUL 20182018-10-05 10:22
LeWa-cup2018-10-02 08:01
Speedo Yards 20182018-09-25 13:14
Speedo Yards2018-09-22 20:35
Sponsorsimsport 20182018-09-15 16:36
Rösta på Lisa!!!2018-09-04 17:22
SPONSORSIMSPORT 15/92018-09-03 14:38
Simskola för barn 2018-09-03 13:50
VATTENGYMPA start v. 352018-08-31 11:01
Motala kanalsim 2018-08-25 22:01
USM/JSM/SM öppet vatten2018-08-19 15:55
EM i simning, Glasgow 2018-08-03 08:52
EJM i Helsingfors2018-07-04 06:57
SM i Landskrona2018-07-04 06:51
Sum-Sim i Malmö2018-06-27 21:28
Brunstorpsbadet 20182018-06-20 17:05
DM/JDM samt Vårsimiaden2018-06-10 20:21
Vårsimiaden i Värnamo2018-05-06 19:47
Rosenlundsbadet Sprint2018-04-30 08:23
Bergen Swim Festival2018-04-15 19:38
Swim open Stockholm2018-04-05 18:51
Lyckat masters-SM 2018-03-26 10:06
Mastersimning i JSS2018-03-21 11:19
Öppet vatten i Doha2018-03-19 12:29
8 - nationers i simhopp2018-03-16 09:03
UGP 32018-03-11 20:12
Islivräddning 2018-03-06 11:20
Ungdoms cupen 24/22018-02-27 14:16
NUSS-äldre i Örebo2018-02-04 19:02
NUSS-yngre i Västerås 2018-02-04 18:56
Årets simidrottare 20172018-01-29 17:57
GP i Malmö2018-01-28 16:44
UGP i Motala2018-01-28 16:42
UGP i Borås2018-01-28 16:40
SM i simhopp 26-28/12018-01-26 12:13
Del 10: Livrädddning2018-01-15 11:36
NYHETSBREV December2017-12-20 10:14
Julklappstips!2017-12-18 12:31
EM i Köpenhamn2017-12-13 18:44
Sum-Sim riksfinal 2017-12-08 20:29
NM/NJM simhopp2017-12-08 14:11
Del 9: Konstsim2017-12-06 11:07
NM på Island2017-12-03 20:00
Höstsimiaden i Nässjö2017-12-03 18:42
Jullovskul 2-4/12017-12-01 13:35
Nya NIU-simmare2017-11-13 18:29
Del 8: Vuxenverksamhet 2017-11-13 13:50
Diving Lund 2-5/112017-11-05 11:14
Biljetter till SM/JSM2017-11-02 18:34
SM/JSM i simning2017-11-01 21:28
UGP i Linköping2017-10-22 18:02
JDM/DM i Växjö2017-10-15 17:42
KLÄDSIM v 41!2017-10-09 10:21
Swedbank cup2017-10-08 21:04
LeWa-cup i Motala2017-10-01 18:59
Speedo Yards2017-09-24 18:21
Del 4: Speedo Yards2017-09-11 13:16
Arena USO2017-09-10 18:49
Del 3 Sponsorsimport2017-09-04 13:52
Välkommen till simskola2017-08-25 14:34
NYA GRUPPER VUXENCRAWL2017-08-22 08:12
Universiaden i Taipei2017-08-19 17:39
Rikssimmare2017-08-19 17:27
Livräddning på Gotland2017-08-14 07:58
Nostalgiträff2017-08-11 08:22
EJM i öppet vatten2017-08-07 08:42
EYOF i Györ2017-07-24 06:08
VM i Budapest 2017-07-23 11:36
SumSim i Malmö2017-07-11 13:45
Vansbrosimningen2017-07-08 16:16
SM/JSM i Borås2017-06-30 19:45
NUSS i Norrköping2017-06-30 19:41
Jönköping Open Water2017-06-30 19:40
EJM i simning Netanya2017-06-29 19:22
EM i simhopp2017-06-22 13:01
DM/JDM2017-06-11 18:57
UGP i Ljungby2017-06-07 09:47
Grattis Annie!!2017-04-25 16:02
 
Våra sponsorer