SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Jönköpings Simsällskap
SVERIGES BÄSTA SIMIDROTTSKLUBB 2017

Rosenlundsbadet Sprint
2023-05-02 13:10

Ungefär 425 aktiva och 33 föreningar samlades i Rosenlundsbadet under Valborgshelgen och  tävlade på 50 och 100 meters distanser under dagarna tre. 

Tävlingsupplägget med försök- uppsamlingsheat-semifinaler och finaler på alla 50 m distanser var mycket uppskattat bland de deltagande föreningarna bla den nederländska  föreningen från Amersfoort. 

Albin Lövgren simmade återigen riktigt, riktigt snabbt när han segrade på både 50 och 100 meter fjärilsim. Tider strax över 24 sekunder på 50m och 53 sekunder på 100 m är mycket bra för träningsläget och ett bra avstamp för Mare Nostrum tävlingarna i början av juni.
På damsidan deltog Annie Hegmegi i samtliga distanser. Simmade stabil och överraskade med att nu även kunna visa upp ett snabbt bröstsim. 

JSS var representerade i alla åldersklasser och i Parasimklassen där våra simmare gjorde riktigt bra insatser. Ingen nämnd och därför ingen glömd.

 

Suveränt genomfört även av våra funktionärer som denna helgen genomförde c:a 800 timmar på bassängkanten och i sekretariatet. Nästa hemmatävling i simning  är Speedo Yards 9-10 september men innan dess arrangerar vi Nordiska ungdoms mästerskapen i simning 7-8 juli i samarbete med Svenska Simförbundet. 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer