SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Jönköpings Simsällskap
SVERIGES BÄSTA SIMIDROTTSKLUBB 2017

Paula Busic -

Född: 1992.

Jobb: Ungdomstränare för barn mellan 12-14 år i Jönköpings Simsällskap. Siminstruktör för barn mellan 9-10 år samt babysiminstruktör.
Meriter: Licenserad junior/senior tränare genom Svenska Simförbundet. Kandidatexamen i idrottsvetenskap vid Göteborgs Universitet. Gästföreläser vid GU om min syn på ledarskap.
 
Det bästa med personlig träning: Jag tycker att det bästa med att ha personlig tränare är att få lägga upp en långsiktig plan med tydliga mål där vi tillsammans kan jobba mot dina ambitioner! Välkommen att boka tid hos mig. 
Jacob Fredriksson

Född: 1992 

Arbete: Simtränare i Gymnasiegruppen i Jönköping Simsällskap. Siminstruktör för barn mellan 10-    12 år samt vuxensim. 

Meriter: Licensierad junior/senior tränare enligt Svenska Simförbundet, licensierad elittränare (ETU) enligt riksidrottsförbundet, kandidatexamen i idrottsvetenskap med inriktning ledarskap från Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm samt licensierad personlig tränare enligt SAFE. Har under fyra år hjälpt Svenska Simförbundet med tävlingsanalyser samt vid testtillfällen. 

 

Vad tycker du är det bästa med personlig träning? Jag tycker att det bästa med att ha personlig tränare är att du kan få konstant feedback under tiden du tränar samt att du får rekommendationer för din utveckling. 

Christin Berglund
Född: 1954
Arbete: Klubbchef i JSS med ansvar för föreningens simutbildning och tävlingsverksamhet samt ansvarig  tränare för en av JSS ungdomstävlingsgrupper.
Meriter: Årets simidrottsledare i Sverige 2017. Licensierad simpedagog och simtränare med mångårig erfarenhet från både elementär simundervisning och Tävlingssimning. Elittränare i Jönköpings SS 1984-2005 . GIH utbildad med inriktning skola och simidrott.


Vad tycker du är det bästa med personlig träning? Upplägget anpassas efter DIG och du utvecklas så mycket snabbare än i grupp. Du har också möjlighet att påverka VAD du vill förbättra på ett annat sätt än om du är tillsammans med ett flertal andra. 


Christin kan även bokas för företags/kompisgrupper gällande både siminlärning/ företagsevent/crawlundervisning och vattengymnastik .

 
Våra sponsorer