Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Jönköpings Simsällskap
SVERIGES BÄSTA SIMIDROTTSKLUBB 2017

Paula Busic
Född: 1992
Jobb: Ungdomstränare för barn mellan 12-14 år i Jönköpings Simsällskap. Siminstruktör för barn mellan 9-10 år samt babysiminstruktör.
Meriter: Licenserad junior/senior tränare genom Svenska Simförbundet. Kandidatexamen i idrottsvetenskap vid Göteborgs Universitet. Gästföreläser vid GU om min syn på ledarskap.

Det bästa med personlig träning: Jag tycker att det bästa med att ha personlig tränare är att få lägga upp en långsiktig plan med tydliga mål där vi tillsammans kan jobba mot dina ambitioner! Välkommen att boka tid hos mig. 
Karl-Johan Gårdström

Född: 1986

Jobb: Elittränare Jönköpings Simsällskap

Meriter: Licenserad Simtränare genom Svenska Simförbundet, Tränare i Svenska Junior och Seniorlandslaget. Deltagit som tränare på Junior-EM, Universiaden, EM och VM.

 

Det bästa med personligträning: Jag tycker att det bästa med personlig träning är att man får möjligheten att fokusera på en person åt gången och verkligen kunna göra tekniska ändringar från grunden.

Jacob Fredriksson

Född: 1992 

Arbete: Simtränare i Gymnasiegruppen i Jönköping Simsällskap. Siminstruktör för barn mellan 10-    12 år samt vuxensim. 

Meriter: Licensierad junior/senior tränare enligt Svenska Simförbundet, licensierad elittränare (ETU) enligt riksidrottsförbundet, kandidatexamen i idrottsvetenskap med inriktning ledarskap från Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm samt licensierad personlig tränare enligt SAFE. Har under fyra år hjälpt Svenska Simförbundet med tävlingsanalyser samt vid testtillfällen. 

 

Vad tycker du är det bästa med personlig träning? Jag tycker att det bästa med att ha personlig tränare är att du kan få konstant feedback under tiden du tränar samt att du får rekommendationer för din utveckling. 

Christin Berglund
Född: 1954
Arbete: Klubbchef i JSS med ansvar för föreningens simutbildning och tävlingsverksamhet samt ansvarig  tränare för en av JSS ungdomstävlingsgrupper.
Meriter: Årets simidrottsledare i Sverige 2017. Licensierad simpedagog och simtränare med mångårig erfarenhet från både elementär simundervisning och Tävlingssimning. Elittränare i Jönköpings SS 1984-2005 . GIH utbildad med inriktning skola och simidrott.


Christin kan även bokas för företags/kompisgrupper gällande både siminlärning/ företagsevent/crawlundervisning och vattengymnastik .

 
Våra sponsorer