Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Jönköpings Simsällskap
SVERIGES BÄSTA SIMIDROTTSKLUBB 2017
Minicrawl
Minicrawl är en mer lekbetonad crawlskola för de yngsta barnen med kortare simsträckor och som även innehåller simhopp. Minicrawl finns i två nivåer. Märkestagning, samt crawl och ryggcrawl (25m) är målen. 

Ålder: 6-8 år
Antal deltagare: 12 st
Lektionslängd: 40 min
Antal lektioner: 12 lektioner
Plats: Hoppbassängen eller Sportbassängen - Rosenlundsbadet

  •  Minicrawl 1 (BOKA)
Vi lär oss grunderna i ryggcrawl och crawl tillsammans med enkla simhoppsövningar. Märkestagning ingår. Målet är att eleverna skall lära sig 10m crawl och 10m ryggcrawl.

Förkunskaper: Simborgarmärket (200m).


Minicrawl 2 är en fortsättning på Minicrawl 1 med inriktning på att både utveckla simskicklighet och simhoppskunnande. Märkestagning ingår. Målet för Minicrawl 2 är 25m crawl och 25m ryggcrawl.

Förkunskaper: 10 m crawl och 10m ryggcrawl.


Crawlskola

Crawlskolan finns i 2 nivåer. Vi börjar med att lära oss ryggcrawl för att sedan bygga på med bröstcrawl. Samtidigt övar vi upp simorken genom märkestagning.

Ålder: från 9 år
Antal deltagare: 12 st
Lektionslängd: 40 min
Antal lektioner: 12 lektioner
Plats: Hoppbassängen eller Sportbassängen - Rosenlundsbadet


I Crawlskola 1 lär vi oss huvudsakligen ryggcrawl genom teknikövningar för armar och ben. Samtidigt övar vi vår simork genom att göra proven för Silvermärket. Målet för kursen är 25m ryggcrawl.

Förkunskaper: Simborgarmärket (200m).


I Crawlskola 2 inriktar vi oss mot bröstcrawl. Samtidigt övar vi vår simork genom märkestagning. Målet är att kunna simma 25m crawl.

Förkunskaper: 25m ryggcrawl. 


Crawl grupp för ungdomar i åldern 13-17år med blandad nivå.


I Medlyskola får man fortsätta sin utveckling med crawltknik samt träna ännu mer på de övriga simsätten. Träning två gånger i veckan 1 timme/tillfälle. För er som vill träna men ännu inte riktigt vill tävla.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer