SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Jönköpings Simsällskap
SVERIGES BÄSTA SIMIDROTTSKLUBB 2017

JÖNKÖPING OPEN WATER
start JOW 2018

JOW 2023 lördagen den 1 juli

 

Du kommer att kunna hitta anmälan här!

 

Liksom tidigare år ligger vi en vecka före Ironman 70.3 i Jönköping och en vecka före Vansbrosimningen. Resultat från JOW 2800 m motions- eller tävlingsklass är seedningsgrundande för Vansbro.

 

Om tävlingen

2022 var 9:e året för JOW och arrangemanget har växt för varje år. När vi senast kunde genomföra arrangemanget hade vi totalt 216 anmälda i de tre olika loppen. Vi håller till i Munksjön i centrala Jönköping med en fantastisk fin inramning . Områdena kring sjön erbjuder en trivsam miljö och det går lätt att följa simmarna runt banan. Vid start och mål finns bryggor att sitta på för publik och också flera mysiga fika- och matställen.

Helgen efter kommer att anordnas en stor internationell triathlontävling, Ironman 70.3, med simmomentet i samma banor som JOW. Ska du vara med, har du chansen till ett bra träningslopp.

 

Vi ligger ju en vecka före Vansbrosimningen så vår tävling blir ett perfekt gen-rep. Dessutom är resultat i JOW 2800 m motions- eller tävlingsklassseendingsgrundande för Vansbro om du vill starta i de seedade grupperna.

Simförbundet har krav på licens för öppet vatten i tävlingsklassen. I motionsklasserna krävs varken licens eller medlemskap i simförening.

 
Våra sponsorer