Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Jönköpings Simsällskap
SVERIGES BÄSTA SIMIDROTTSKLUBB 2017

JÖNKÖPING OPEN WATER
start JOW 2018
 
2019 års JOW arrangeras 29 juni

Sanktion från Simförbundet är klar. Vi räknar med liknande upplägg som tidigare år men med lite förbättringar här och där. Liksom 2018 ligger vi en vecka före Ironman 70.3 i Jönköping och en vecka före Vansbro. Resultat från JOW är seedningsgrundande för Vansbro.


Om tävlingen

2019 blir 8:e året för JOW och arrangemanget har växt för varje år. 2018 hade vi 200 anmälda. Vi håller till i Munksjön i centrala Jönköping med en fantastisk fin inramning . Förra året segrade landslagssimmaren Victor Johansson i tävlingsklassen. Solen lyste och många lördagslediga Jönköpingsbor fanns vid start- målområdet för att heja på alla startande. 

Helgen efter kommer att anordnas en stor internationell triathlontävling, Ironman 70.3, med simmomentet i samma banor som JOW. Ska du vara med, har du chansen till ett bra träningslopp.

Vi ligger ju en vecka före Vansbro så vår tävling blir ett perfekt gen-rep. Dessutom är resultat i JOW seedningsgrundande för Vansbro om du vill starta i de seedade grupperna.

Simförbundet har krav på licens för öppet vatten i tävlingsklassen. I motionsklasserna krävs varken licens eller medlemskap i simförening.


Open Water Trophy
Den långa distansen ingår som ett av nio lopp i  Open Water Trophy.  


FÖR MER INFORMATION SAMT ANMÄLAN BESÖK JOW HEMSIDA
 
Våra sponsorer