Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Jönköpings Simsällskap
SVERIGES BÄSTA SIMIDROTTSKLUBB 2017

JÖNKÖPING OPEN WATER
start JOW 2017
 
2018 års JOW arrangeras 30 juni

Sanktion från Simförbundet är klar. Vi räknar med liknande upplägg som tidigare år men med lite förbättringar här och där. Liksom 2017 ligger vi en vecka före Ironman 70.3 i Jönköping och en vecka före Vansbro. Resultat från JOW är seedningsgrundande för Vansbro.

Vi räknar med att öppna anmälan i slutet av februari.


Om tävlingen

2018 blir 7:e året för JOW och arrangemanget har växt för varje år. 2017 passerade vi precis 200 anmälda. Vi håller till i Munksjön i centrala Jönköping med en fantastisk fin inramning . Områdena kring sjön är nu färdigbyggda  och det går lätt att följa simmarna runt banan. Vid start och mål finns bryggor att sitta på för publik och också flera mysiga fika- och matställen.

Helgen efter kommer att anordnas en stor internationell triathlontävling, Ironman 70.3, med simmomentet i samma banor som JOW. Ska du vara med, har du chansen till ett bra träningslopp.

Vi ligger ju en vecka före Vansbro så vår tävling blir ett perfekt gen-rep. Dessutom är resultat i JOW seedningsgrundande för Vansbro om du vill starta i de seedade grupperna.

Simförbundet har krav på licens för öppet vatten i tävlingsklassen. I motionsklasserna krävs varken licens eller medlemskap i simförening.


Open Water Trophy
Den långa distansen ingår som ett av nio lopp i  Open Water Trophy.  


FÖR MER INFORMATION SAMT ANMÄLAN BESÖK JOW HEMSIDA
 
Våra sponsorer