Hoppa till sidans innehåll

USM i simhopp i Lund

2017-05-29 14:19
Årets Ungdoms – SM i simhopp blev på det hela en väldigt fin tillställning. Från JSS deltog 14 aktiva i klasserna A, B och C. Tyvärr saknade vi denna gång deltagare i den yngsta (D) klassen.
  • Uppdaterad: 2017-05-30 10:41

Tre guld i klass A, genom Emma Gullstrand på 1 och 3 m samt Max Burman på 1 m svikthopp. Max knep även silvermedaljen på 3 m. Dessa båda hoppare visade upp stabil hoppning på det hela. Ett par småmissar från Max på båda höjderna men däremellan trygg och Briljant hoppning på många sätt. Emma håller en hög lägstanivå vilket är mycket Bra och spikade bl a en riktigt fin 2½ baklänges volt i pik som är hennes senaste nya hopp för att höja svårighetsgraden.

Även Christsina Stefanidou deltog i Flickor A med 2 fina 6e platser från både 1m och 3m

Sigrid Ekebäck knep en fin bronsplats på 3 m svikthopp i klass B med fina pers rekordet 318.

Zackarias Pettersson blev trippel bronsmedaljör i klass B för pojkar, d v s medalj på såväl 1 som 3 m svikthopp samt i höga hopp. Ibland riktig fina hopp men emellanåt fick han inte riktigt till det som han kan.

Anna Stefanidou knep på 1 m bronset i klass C för flickor. I klass C deltog från JSS sex flickor. Utöver Anna även Olivia Laurelii och Meja Palmér som ligger på nivå och nosar bland hopparna i toppen medan Lea Nöjd, Ella Skugghall och Ida Engqvist de därbuterade med en äran. Fin hoppning efter deras förmåga och kan vara stolta att lyckas kvala in för deltagande.

Matilda Väyrynen deltog för första gången i klass B på både 1 och 3 m. Olivia Söderström fanns med i höga hopp i samma klass där hon visade stabil hoppning samt på 1 m.

Adrian Wolmarsson debuterade i klass B för pojkar på både 1 och 3 m svikthopp. Många fina hopp av Adrian som har kommit en bra bit på vägen i tävlingshoppningen.

 

Resultat på vår resultatsida HÄR

Skribent: Mats Wiktorsson
Epost: Adressen Gömd
Följ Jönköpings Simsällskap
i sociala medier!
Beställ JSS-kläder, använd rabattkoden!

Postadress:
Jönköpings SS - Simidrott
Elmiavägen 4
55454 Jönköping

Besöksadress:
Elmiavägen 4
55454 Jönköping

Kontakt:
Tel: 036-172760
Fax: 036-172768
E-post: This is a mailto link

Se all info